Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Νέα δημοσκόπηση: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Λεβαντής για την Λαυρεωτική.

Ο νυν δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Κώστας Λεβαντής φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν για το Δήμο Λαυρεωτικής στις 25 Μαΐου. Κι αυτό γιατί το διάστημα της θητείας του έχει προκαλέσει αντιδράσεις και πολλές αρνητικές γνώμες για φαινόμενα αδιαφάνειας, διαπλοκής και διαφθοράς.

Φαβορί για την κατάληψη του δημαρχιακού θώκου εμφανίζεται ο πρώην δήμαρχος Λαυρίου, κ. Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος το 2010 είχε βγει πρώτος στον α΄ γύρο.

Αυτό προκύπτει και από τις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται στην περιοχή και έχουν διαρρεύσει, αλλά και από το γεγονός ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Λουκάς έχει μπει δυναμικά στην Κερατέα, περιοχή που του στέρησε την προηγούμενη φορά την δημαρχία για λίγες ψήφους.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Λουκάς αθωώθηκε πανηγυρικά από την δικαιοσύνη και με αυτόν τον τρόπο κατέρρευσαν οι ανυπόστατες καταγγελίες του απερχόμενου Δημάρχου Λεβαντή.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, εμφανίζεται σοβαρό το ενδεχόμενο ο κ. Λεβαντής να μην βρεθεί στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών καθώς η παράταξη του κ. Σταύρου Ιατρού φαίνεται πως έχει πλέον υπερκαλύψει τη διαφορά που την χώριζε από την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου.

Έτσι, σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα οδεύουμε προς μια καθολική και ουσιαστική αλλαγή στο τοπικό πολιτικό σκηνικό και στη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου με νέα πρόσωπα που θα το απαρτίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου