Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τελικά η κατάντια της προσωρινής, απερχόμενης δημοτικής αρχής Λεβαντή, δεν έχει πάτο...

Ειλικρινά φίλες και φίλοι, είναι φορές που πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να ασκώ τόσο σκληρή κριτική απέναντι στην σημερινή δημοτική αρχή που για κακή μας τύχη έχει στα χέρια της την διοίκηση του δήμου Λαυρεωτικής. Η αλήθεια είναι πως η πραγματικότητα είναι δυστυχώς ακόμα πιο σκληρή. Διότι έχουμε να κάνουμε, φίλες και φίλοι με μια παντελώς ανίκανη, επικίνδυνα αδρανής, προκλητικά ανεπαρκής και παράλληλα ύποπτη, ύπουλη και δόλια δημοτική αρχή.

Βέβαια, η δημοτική αρχή των Σοφρώνη – Λεβαντή γνωρίζει πολύ καλά τις ανεπάρκειες και τις ανεπανάληπτες αδυναμίες της και είναι αυτός ο λόγος που καταφεύγει σε δόλιους χειρισμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην εξουσία. Είναι γνωστό ότι όποιος δεν παράγει έργο και πολιτική καταφεύγει σε δόλιους και υπόγειους χειρισμούς προκειμένου να διασωθεί. Νομίζουν έτσι ότι με αυτόν τον τρόπο θα διασωθούν και επιδίδονται σε φθηνά και χυδαία κόλπα.

Μέσα στον πολιτικό τους πανικό, το δίδυμο Σοφρώνης - Λεβαντής ξαναχτύπησε την παραμονή της προεκλογικής συγκέντρωσης του κ. Λουκά στο Λαύριο. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν ένα κείμενο ψελλίζοντας ορισμένες ανόητες ερωτήσεις οι οποίες έχουν αναλυθεί και απαντηθεί εδώ και χρόνια με σκοπό να δημιουργείται και να συντηρείται ένα ζοφερό κλίμα σκανδαλολογίας.

Παράλληλα έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν την χρηματοδοτούμενη απ’ αυτούς κίτρινη φυλλάδα "Η ΑΛΗΘΕΙΑ" η οποία συνηθίζει να δημοσιεύει πληρωμένες οχετολογίες αισχίστου είδους και σύμφωνα με πληροφορίες μου δαπάνησαν για τον σκοπό αυτό αρκετές χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία του δήμου πιστεύοντας ότι θα πλήξουν την παράταξη και την προεκλογική συγκέντρωση του κ.Λουκά. Τελικά η κατάντια της προσωρινής απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν έχει πάτο… Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!

Όσον αφορά την συγκεκριμένη εφημερίδα σας γνωστοποιώ ότι πρόκειται σύντομα να καταδικαστεί από την Ελληνική δικαιοσύνη για τις πρακτικές που καταφεύγει όπως έγινε άλλωστε και με μια άλλη παρόμοια εφημερίδα, ‘’ΤΟ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ’’ για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς και κατόπιν παραγγελίας από την ομάδα του Λεβαντή, οι οποίοι αποτελούν τους ηθικούς αυτουργούς της εργολαβίας σπίλωσης και λασπολογίας προς τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Το ίδιο έκαναν και στο παρελθόν, το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και στο παρόν αλλά όχι όμως για πολύ ακόμα. Ως εδώ τα έργα και οι ημέρες σας κύριοι!

Για τις πρακτικές τους αυτές ένα είναι βέβαιο. Θα καταδικαστούν από το «ειδικό δικαστήριο» των ερχόμενων δημοτικών εκλογών όπου θα γνωρίσουν την κατακραυγή και την αποδοκιμασία των πολιτών της Λαυρεωτικής.

Γνωρίζουμε όλοι μας πως μέσα στις αρμοδιότητες της εκάστοτε δημοτικής αρχής είναι να δημοσιεύει όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την περίοδο που διοικεί το δήμο. Με βάση τα επίσημα αυτά στοιχεία λοιπόν, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ποιος είναι εκείνος που άφησε προίκα στο νέο καλλικρατικό δήμο χρέη 10 εκατομυρίων ευρώ. Φυσικά ο κ(όπρο) Λεβαντής… Δυστυχώς τα νούμερα είναι αμείλικτα κ(όπρο) Λεβαντή! Η ανικανότητα (ή καλύτερα σκοπιμότητα) της προσωρινής δημοτικής αρχής είναι σκανδαλώδης όταν, για παράδειγμα και μόνο, αυτή την εποχή ο δήμος πληρώνει περισσότερα από 200.000 ευρώ στο Δημοτικό διαμέρισμα Κερατέας για επιλεκτικά μισθώματα και χάνει 100.000 ευρώ το χρόνο από την κατανάλωση νερού του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου!!!

Η διοίκηση Λεβαντή έχει να αντιμετωπίσει επίσης την μεγαλύτερη κατηγορία στην ιστορία της Λαυρεωτικής. Την πλήρη αδιαφορία και ανικανότητα που αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν της. Το Λαύριο, η Κερατέα, η Καμάριζα και οι οικισμοί έχουν μετατραπεί χωρίς ίχνος υπερβολής σε απέραντους σκουπιδότοπους, το φοινικόδασος καταστρέφεται και η... Πιτσικαλη χτενίζεται, το οδικό δίκτυο ρημάζει χρόνο με το χρόνο ενώ ούτε ένα έργο δεν έχει έρθει στην περιοχή. Η διοίκηση Λεβαντή χαρακτηρίζεται από πλήρη ανικανότητα, από επικίνδυνη αδράνεια, από πλήρη έλλειψη οργάνωσης και στοιχειώδους σχεδιασμού.

Η απερχόμενη διοίκηση Σοφρώνη – Λεβαντή στέκει ακίνητη, ανήμπορη, ανίκανη και αμήχανη, πλήρως απροετοίμαστη και επικίνδυνα αδρανής, με έλλειμμα πολιτικής βούλησης, με απουσία στοιχειώδους οργάνωσης και με ανυπαρξία στοιχειώδους σχεδιασμού για να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες ανάγκες, στα νέα δεδομένα, στη δύσκολη συγκυρία των ημερών μας. Αυτή είναι η απόλυτη πραγματικότητα χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. Το βλέπουμε και το ζούμε όλοι μας.

Αλήθεια, τι να περιμένει όμως κανείς από τον κ(όπρο) Λεβαντή που νομίζει ότι η διοίκηση ενός δήμου ασκείται με γυροβολιές κουτσομπολεύοντας στα καφενεία σαν επαρχιακός δήμαρχος του περασμένου αιώνα… Η παράταξη της νέας (καταστροφικής) εποχής ανήκει στο χθες, είναι φτιαγμένη από τα σαθρά υλικά ενός σκοτεινού, ενός μαύρου παρελθόντος και οι πολίτες της Λαυρεωτικής δεν πρόκειται να τους αφήσουν να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Τέλος, προς μεγάλη μου ικανοποίηση διαπίστωσα πως η φωνή μου έχει φθάσει πολύ μακριά, κυκλοφορεί σε φωτοτυπίες από χέρι σε χέρι σε κάθε γωνιά αυτού του δήμου και πρόσφατα έγινε αντικείμενο συζήτησης και στο δημοτικό συμβούλιο όπως με πληροφόρησαν. Μάλιστα ένας "αδέσμευτος" απόστρατος εγκεφαλικά νεκρός ακροδεξιός δεν δίστασε να με αποκαλέσει και σκουλίκι... ενώ την ίδια άποψη εξέφρασε, απ’ όσο έμαθα, και η πρόεδρος με το... μακρύ επίθετο. Ακούστε κύριε απόστρατε... αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί δεν είναι η ανωνυμία αλλά η αλήθεια. Και σας καλώ να ανακαλέσετε τάχιστα ή τουλάχιστον να μην ξανακούσω οτιδήποτε σχετικό ξανά διότι θα βρεθώ στην δυσάρεστη για σας θέση να αποκαλύψω μια άλλη off shore εταιρία... ξέρετε εσείς, αυτήν με τα οικοπεδάκια και τις οικοδομικές δραστηριότητες. Πόσο Νταλάρας είσαι; Πραγματικά…

Η καραμέλα που αναμασάτε συνεχώς περί ανωνυμίας πως "εγώ τα λέω επώνυμα, ενώ αυτός ανώνυμα" καλά κρατεί. Αυτό και μόνο αποδεικνύει περίτρανα τον φασιστοτραμπούκικο πολιτισμό του: "Βγες έξω ρε να πλακωθούμε". Βεβαίως η επωνυμία και ο πλήρης έλεγχος είναι το όνειρο του κάθε φασίστα. Αυτό εύχονται οι φασίστες, να είναι επώνυμες όλες οι απόψεις, οι ψηφοφορίες, οι εκλογές και να έχει δήθεν ο καθένας το θάρρος της γνώμης του που θα είναι και η τελευταία της ζωής τους για μερικούς αντιφρονούντες.

Υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερα σε πείσμα όσων επιθυμούν το αντίθετο. Καλή σας ημέρα κύριοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου