Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Όργιο ρουσφετιών στο δρόμο για τις κάλπες, σε απόγνωση το καθεστώς Λεβαντή

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Μαΐου και το πολιτικό θερμόμετρο στο δήμο Λαυρεωτικής συνεχώς ανεβαίνει με αλλεπάλληλα δελτία τύπου ένθεν κακείθεν διαμορφώνοντας ένα εκρηκτικό πολιτικό κλίμα που εμένα τουλάχιστον με ενθουσιάζει. Όχι, δεν είμαι υπέρ της έντασης και της πόλωσης, κάθε άλλο, ωστόσο το κλίμα αυτό που τείνει να διαμορφωθεί έχω την πεποίθηση πως θα μας οδηγήσει σε αποκαλύψεις και θα επιτρέψει επιτέλους να ξεσκεπαστούν οι αμαρτίες  της απερχόμενης διοίκησης.

Και ενώ λοιπόν βαίνουμε προς εκλογάς, η δημοτική αρχή των Σοφρώνη – Λεβαντή βρίσκεται πλέον μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει. Το μήνυμα που θα λάβουν στις εκλογές του Μαΐου θα είναι τόσο ισχυρό που θα στείλει επιτέλους δια παντός τους παλαιολιθικούς αυτούς Μαυρογιαλούρους στα σπίτια τους.

Διότι πρόκειται για ανίκανους ανθρώπους, βδέλλες του τόπου που επί δυο δεκαετίες σχεδόν εφαρμόζουν ένα σύστημα διοίκησης αλλά και αντιπολίτευσης ενίοτε βασιζόμενο σε ψεύδη, εκβιασμούς, απειλές, ίντριγκες και συνωμοσίες.

Ένα σύστημα που κρατά το δήμο μας στην ανυπαρξία, στο τέλμα και που έχει σαν κεντρικό στόχο, με τον πλέον ύπουλο τρόπο,  να μετατρέψει την περιοχή μας στην επόμενη μεγάλη  χωματερή της Αττικής.

Ένα σύστημα που με όπλο της το ψέμα και την προπαγάνδα αποπροσανατολίζει τους πολίτες με ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων προκειμένου να καλύψουν την ανικανότητα, την αδιαφορία, την αδράνεια  και το τεράστιο κενό της ανυπαρξίας έργου.
Ένα σύστημα που τα τελευταία τρία χρόνια χρησιμοποίησε την κρίση και την υποχρηματοδότηση των ΟΤΑ σαν άλλοθι της πρωτοφανούς αυτής απραξίας  και αδράνειας.

Και καθώς τα μοναδικά έργα που είναι σε εξέλιξη στο δήμο είναι τα έργα των προηγούμενων δημοτικών αρχών τόσο σε Λαύριο, όσο και σε Κερατέα θα πρέπει να παραδεχθούμε πως ο κ. Λεβαντής κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια χρήματα από την περιφέρεια και τον κ. Σγουρό για έργα οδοποιίας. Το πρόβλημα όμως είναι πως τα χρήματα αυτά είναι προϊόν συμφωνίας Λεβαντή – Σγουρού για την αποδοχή του περιφερειακού σχεδιασμού με σημείο αναφοράς τα απορρίμματα. Είναι οι λεγόμενες βρώμικες συμφωνίες.

Παράλληλα, η απερχόμενη δημοτική αρχή, βλέποντας πως τα ποσοστά της βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, εφαρμόζει μια αισχρή πλειοδοσία σε βάρος της ψήφου με κάθε είδους ρουσφέτια όπως για παράδειγμα πληρωμές λογαριασμών Δ.Ε.Η. και ύδρευσης, δωρεάν αρνιά για το Πάσχα, δωροεπιταγές και άλλες απίστευτες προσφορές. Πρόκειται για την πλέον αναίσχυντη εκμετάλλευση των ψηφοφόρων που έχουν βιοποριστική ανάγκη έτσι ώστε με διάφορες προεκλογικές εξυπηρετήσεις και υποσχέσεις να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Αναρωτιέμαι ως πότε θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό τον προεκλογικό βούρκο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου