Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αναζητείται ήθος…

Με ένα απειλητικό δελτίο τύπου  που ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης είδαμε πρόσφατα τον κ. Λεβαντή να διαψεύδει τον ξυλοδαρμό της άτυχης ηλικιωμένης και παράλληλα χρησιμοποιώντας την θέση εξουσίας που κατέχει, πρωτίστως να εκβιάζει την παθούσα οικογένεια να μην καταγγείλει στις δικαστικές αρχές το περιστατικό και δευτερευόντως να προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσίευσαν την συγκεκριμένη καταγγελία.

Ειλικρινά από ένα είδος προς εξαφάνιση όπως είναι ο κ. Λεβαντής θα περίμενε κανείς περισσότερη ταπεινότητα. Θα περίμενε ότι λίγο πριν το πολιτικό τέλος του θα είχε τουλάχιστον αντιληφθεί τη ματαιότητα της προσωρινής παντοδυναμίας που του προσφέρει η εξουσία.

Και αν είχε τον στοιχειώδη ανδρισμό θα καταδίκαζε την βία και τον τραμπουκισμό των συνεργατών του αλλά και του ιδίου απέναντι σε μια ηλικιωμένη γυναίκα και θα ζητούσε τουλάχιστον μια ειλικρινή συγνώμη από το θύμα.

Αντί γι’ αυτό, απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ένας αχυράνθρωπος που κρύβεται πότε πίσω από τον Σοφρώνη και πότε πίσω από την απροσδιορίστου φύλου και θρησκευτικών πεποιθήσεων πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που συνέταξε αυτό το κατάπτυστο δελτίο τύπου για λογαριασμό του. Και φυσικά συνεχίζουν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους, τις απειλές, τους εκφοβισμούς και τα ασύστολα ψεύδη που δεν τα χωρά ο νους του ανθρώπου.

Έτσι ακριβώς λειτουργούν τα ανθρωπάκια αυτά. Εκμεταλλεύονται τις θέσεις τους για να πηδήξουν και να αισθανθούν ανυπέρβλητοι επιβήτορες…

Και για το τέλος πετάει και το κορυφαίο… «θέλω να συνεχίσω και να ολοκληρώσω το έργο της ανασυγκρότησης και της ανάπτυξης του Δήμου Λαυρεωτικής»

Ώπα ρε μεγάλε… ξεκαβάλα τον γάιδαρο γιατί θα τον αφαλοκόψεις…

Αυτό θα πει αυτοεκτίμηση… να σε φωνάζουν μαλάκα και εσύ να θεωρείς πως πρόκειται για συνωνυμία…

Ειδικά εσύ κ. Λεβαντή δεν δικαιούσαι να ομιλείς για ανασυγκρότηση και για ανάπτυξη. Μας ανασυγκρότησες μια χαρά… Δώδεκα χρόνια δήμαρχος έκανες και το μόνο που κατάφερες να αναπτύξεις είναι την προσωπική σου περιουσία.

Και αν φθάσαμε σε αυτό το χάλι που ζούμε σήμερα είναι διότι συνυπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί οι μικροί και μεγάλοι «Λεβαντήδες». Είναι όλοι αυτοί που δημιούργησαν την διαλυμένη ηθικά και οικονομικά Ελλάδα και που σήμερα πασχίζουν να μας πείσουν ότι αγωνίζονται να την σώσουν με μοναδική αγωνία τους να διατηρήσουν τα οφίτσια και τις καρέκλες τους. Είναι όλοι αυτοί που σπεύδουν πρώτοι να μιλήσουν για ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα ενώ στην πραγματικότητα είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να το πουν.

Τελικά η μόνη ανασυγκρότηση που θα μας σώσει είναι αυτή που μπορούμε να κάνουμε εμείς σε αυτούς. Να τους εξαφανίσουμε από την πολιτική ζωή του τόπου μας. Μόνο έτσι θα σταματήσει η εξάπλωση της νοσηρής τους ύπαρξης. Οι επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου θα είναι λοιπόν η ευκαιρία μας να τους ανασυγκροτήσουμε εμείς με μια δυνατή κλωτσιά στα τροφαντά οπίσθιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου