Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο επιθανάτιος ρόγχος του καθεστώτος Λεβαντή…

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συνδημότες,

Αυτή είναι ίσως η τελευταία φορά που επικοινωνώ μαζί σας καθώς είναι πλέον εμφανές ότι το καθεστώς Λεβαντή πνέει τα λοίσθια, έχει επί της ουσίας ήδη καταρεύσει και το έχουν αντιληφθεί οι πάντες, ακόμα και ο ίδιος ο σαπιοκοιλιάς, ο απερχόμενος δήμαρχος.

Ειλικρινά είχα σκεφτεί να γράψω πολλά αυτήν την εβδομάδα αλλά τελικά δεν το θεώρησα σκόπιμο καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών έχει ήδη κριθεί. Η Λαυρεωτική έχει ήδη αποφασίσει πως δεν πρόκειται για τα επόμενα 5 χρόνια να ανεχθεί στο τιμόνι του δήμου άτομα όπως ο καλαμοκαβαλάρης Αντωνίου που δεν είχε βρακί να φορέσει και σήμερα φωτογραφίζεται με rolex αξίας 10.000 ευρώ, ο απατεώνας Στάμου με τις απίστευτες αρπαχτές που έχει κάνει εις βάρος του δήμου, η χαζοβιόλα Χαρίκλεια, η «αμφιλεγόμενη» Αρετούσα, ο υπερήλικος Μπουκουβάλας (με όλο το σεβασμό αλλά φτάνει πια ρε Λάμπρο…) ή ο «άνθρωπος σκιά» Γιάννης Σοφρώνης, το ύπουλο αυτό αρπαχτικό που οργανώνει όλες τις κομπίνες τους.

Το κυριότερο βέβαια είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πλέον επικίνδυνοι για τον τόπο καθώς αποδείχθηκε πως από το 2011 προσπαθούν με κάθε τρόπο και σε συμφωνία με τον περιφερειάρχη Σγουρό να περάσουν τον περιφερειακό σχεδιασμό των απορριμμάτων από την πίσω πόρτα με δήθεν μελέτες για εργοστάσια στις Φοβόλες και τροπολογίες που τις έφεραν στη βουλή σε συνεργασία με κυβερνητικούς βουλευτές. Και αφού διαπιστώνουν πια ότι σε δυο μέρες χάνουν τις εκλογές, χάνουν το δήμο, έκαναν την μεγάλη κωλοτούμπα… είπαν ΟΧΙ στις Φοβόλες!!!

Είναι αργά κύριε Λεβαντή, πολύ αργά για δάκρυα! Ούτε αυτές ο κινήσεις απελπισίας δεν πρόκειται να σας σώσουν…

Ο απερχόμενος δήμαρχος και οι συνεργάτες του αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.
Αλήθεια, και τι μέσα δεν χρησιμοποίησαν τις τελευταίες ημέρες για συγκρατήσουν το κύμα της αλλαγής (τα έχετε πληροφορηθεί φαντάζομαι όλοι σας). Από την πολιτική επιστράτευση των ιερέων μέχρι και απειλές κατά της ζωής του κ. Ιατρού τόλμησαν να εκτοξεύσουν, πως τάχα θα τον βρουν με κομμένο το κεφάλι αν τολμήσει να τους πάει κόντρα. Αλλά αυτές οι τακτικές είναι γνωστές σε όλους τους Κερατιώτες από το παρελθόν. Μήπως και το 1998 που εκλέχτηκαν για πρώτη φορά στη διοίκηση του δήμου Κερατέας τις ίδιες πρακτικές δεν εφάρμοσαν; Και όλα αυτά για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους 10 άτομα που έχουν κάτσει στο σβέρκο κυριολεκτικά του δήμου και τον απομυζούν.

Έχω την αίσθηση πως γυρίσαμε στη δεκαετία του '60. Με τους Γκοτζαμάνιδες και τη θεοκρατία τύπου Χομεϊνί. Τελικά το διακύβευμα των εκλογών στη Λαυρεωτική είναι η ίδια η Δημοκρατία και η περιφρούρηση της από τους τραμπούκους.

Σε αντίθεση με όλα αυτά, ο κύριος Λουκάς, με πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας δήλωσε και δεσμεύτηκε δημόσια πως θα συνεργαστεί με τον κ. Ιατρού στον αγώνα κατά των απορριμμάτων και προτείνοντάς του να έχει ενεργό ρόλο την επόμενη πενταετία έδωσε το στίγμα με το οποίο θα διοικήσει η νέα δημοτική αρχή.

Μια δημοτική αρχή των ξεκάθαρων διεκδικήσεων, της πολιτικής συνέπειας, της ανάπτυξης με ισχυρό και εξειδικευμένο σχέδιο.

Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα , προκειμένου από την αδράνεια και την απραξία, να περάσουμε στην εποχή της ισόρροπης ανάπτυξης της Κερατέας, του Λαυρίου, της Καμάριζας και των οικισμών.

Αυτήν την Κυριακή, όλοι μαζί θα γυρίσουμε σελίδα για τη Λαυρεωτική που ονειρευόμαστε. O Kερατιώτης για την Κερατέα, ο Λαυριώτης για το Λαύριο, ο Καμαριζιώτης για την Καμάριζα και όλοι μαζί με οργανωμένο σχέδιο, συνοχή και σύμπνοια για το Δήμο Λαυρεωτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου