Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η νεολαία της Λαυρεωτικής βγαίνει δυναμικά μπροστά!

Σε μια εποχή που το ποσοστό ανεργίας μεταξύ των νέων κάτω των 25 ετών φτάνει το 60% και απειλεί πλέον να δημιουργήσει μια "χαμένη γενιά" αλλά και να προκαλέσει μεγάλους κοινωνικούς κινδύνους, η νεολαία της Λαυρεωτικής δείχνει αντανακλαστικά κοινωνικής αλληλεγγύης και δηλώνει πρόθυμη να παρέμβει δημιουργικά και αποτελεσματικά σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας και τις ζωές μας.

Μπροστά της έχει να αντιπαλέψει το βρώμικο και άκρως διεφθαρμένο κατεστημένο μιας δημοτικής αρχής που έχει στήσει τα τελευταία 15 χρόνια ένα πάρτι διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Ένα σάπιο και παρασιτικό δημιούργημα που ευθύνεται για την κατάντια που έχει φέρει στη μικρή μας κοινωνία.

Ωστόσο, για τον ίδιο το δήμαρχο και τους μυστικοσυμβούλους του ήταν χρόνια άκρως "παραγωγικά", χρόνια ευδαιμονίας και "δημιουργικότητας" αφού έχτισαν περιουσίες με παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, βίλλες, οικόπεδα, μπανγκαλόους στην Κρήτη, ασύδοτα προεκλογικά έξοδα, κινηματογραφικές παραγωγές  κ.τ.λ. Τον ατελείωτο έχει το πάρτι που στήσανε με τις μίζες, τις προμήθειες και τις υπεξαιρέσεις...

Όλα τα όμορφα όμως κάποτε τελειώνουν και στην περίπτωσή τους το παραμύθι δεν θα έχει αίσιο τέλος. Οι νέοι της Λαυρεωτικής τους δείχνουν την έξοδο και καλά θα κάνουν να την ακολουθήσουν.

Η νεολαία μας δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να μείνει απαθής, περιμένοντας κάποιοι άλλοι να αποφασίσουν για την τύχη της νέας γενιάς. Και πόσο μάλλον όταν οι άλλοι είναι "ΑΥΤΟΙ".

Εμπρός λοιπόν και μη τους φοβάστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου